web statistics

škola Ivan Goran Kovačić Niška Banja

Osh Ivan Goran Kovachiћ Nishka Baњa Facebook

Na ovoj stranici nalazi se spisak svih osnovnih škola u gradskoj opštini niška banja u nišu niška banja je jedna od gradskih opština grada niša i u njoj se nalaze tri osnovnoškolske ustanove.

škola ivan goran kovačić niška banja. Osnovna škola ivan goran kovačić ivana gorana kovačića 14 18205 niška banja. Osnovne škole u niškoj banji niš. Osnovno obrazovanje na teritoriji gradske opštine niška banja odvija se u tri škole. Osnovna škola ivan goran kovačić nalazi se u mestu niška banja i pripada istoimenoj opštini grada niša.

Naziv je dobila po čuvenom jugoslovenskom pesniku i pripovedaču ivanu goranu kovačiću. Obrazovanje na teritoriji gradske opštine niška banja predškolsko obrazovanje odvija se u vrtiću biser koji je deo predškolske ustanove pčelica. Osnovna škola omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci kupci kao i. Tfl 381 018 548 710.

Pronađite druge osnovne škole u niškoj banji na planplus rs. Osnovna škola ivan goran kovačić u niškoj banji ima isturena četvororazredna odeljenja u prvoj kutini i u naselju nikola tesla. Iznesenim mišljenjem vlasniku ivan goran kovačić. Osnovna škola ivan goran kovačić.

Gradska opština niška banja jedna je od pet gradskih opština u nišu. žele da se očuva ime ove škole i da se povuče odluka o spajaju a to će kažu u opštini niška banja verovatno opet razmatrati gradsko veće. Osnovna škola ivan goran kovačić u niškoj banji ima isturena četvororazredna odeljenja u prvoj kutini i u naselju nikola tesla. Ivana gorana kovačića 14 18000 niš niška banja srbija.

Osnovno obrazovanje na teritoriji gradske opštine niška banja odvija se u tri škole. Delatnosti i umetnost kultura i obrazovanje obrazovanje osnovne škole. Osnovna škola ivan goran kovačić 018 niš niška banja ivana gorana kovačića bb niška banja srbija. Pored niške banje osnovne škole nalaze se i u mestima sićevo i jelašnica.

Prikaz tačne lokacije na mapi. Ulica ivana gorana kovačića niška banja nišavski okrug 1 objekat.